Consells del Entrenador — 11 enero, 2012 a les 17:25

Convenciment i coherència

Hem de creure i tenir una idea, la nostra idea de futbol i uns conceptes i fonaments de joc coherents en funció a les característiques de l´equip que tenim. S’ha de treballar aquesta pròpia idea, provant, arriscant i cometent errors perquè demà el grup sigui més potent, més valent i més segur que cada jugador, en cada posició i situació, cregui en ell mateix i l’equip.

Hem de creure en un comportament personal de respecte i tolerància al company, dins i fora del terreny de joc, no imposat ni obligat, sinó per convenciment, de manera que empatitzem amb el grup, i el conflicte i els problemes siguin l’eina clau per poder aconseguir que l’equip millori i evolucioni en una bona direcció.

Raúl Fernández Soria
Entrenador Nacional del Cadet Preferent de l’Escola Valls Futbol


Warning: Use of undefined constant WP_ADMIN - assumed 'WP_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/44/d385988813/htdocs/wp-content/plugins/fbconnect/fbConnectLogic.php on line 2501