Consells del Entrenador — 25 enero, 2012 a les 12:54

Motivacions

Per arribar als objectius de l’equip, per assolir els continguts treballats pels jugadors i per dur a l’equip cap a l’evolució del propi conjunt, hem de portar l’energia, la il•lusió i el sentiment cap a la victòria per la via del bon joc. Tot això ho crea el convenciment en ser solidaris amb una idea esportiva i amb un model de vida de respecte, tolerància i amor cap al club, el company i l’esport, per damunt d’un mateix. Hem d’escoltar als jugadors quan alguna inquietut pertorba la seva motivació i il•lusió, ser pacients i empatitzar.
Tant en el futbol com en la vida sorgeixen nous conflictes que ens fan créixer com a persones i jugadors. És molt important saber que cada un dels components d’un equip és important i valuós per tirar endavant, cadascú amb el seu rol, i saber que en la relació que es crea en aquesta comunió entre jugadors, entrenadors, coordinadors i rivals, juntament amb la il•lusió per aprendre i ser cada dia millors i més forts.
Hem de trobar la motivació per avui i demà tornar a tenir les ganes de gaudir amb aquest gran esport, tan a nivell escolar, com provincial, com mundial.
Tots som un. L’equip som tots.
I recordeu que… Una sensació de continu desenvolupament i millora és una meravellosa font de motivació i confiança per un mateix.

 

Raúl Fernández Soria

Entrenador Nacional del Cadet Preferent EVF


Warning: Use of undefined constant WP_ADMIN - assumed 'WP_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/44/d385988813/htdocs/wp-content/plugins/fbconnect/fbConnectLogic.php on line 2501