Consells del Entrenador — 9 febrero, 2012 a les 13:39

Treball persistent i continu de tot l’equip

Al món del futbol, com al dia a dia, el treball diari no ens assegura l’èxit al partit, no ens assegura la victòria externa, però sí que ens fa forta l’autoestima, els nostres valors morals i físics i fa que ens acostem i tinguem molts més números per arribar a assolir els objectius que ens plantegem, tant en el futbol com en la vida. Si som continus i perseverants veurem millores a curt plaç i tindrem resultats visibles.

Hem de fer-nos forts al desànim i la desesperació, no oblidem que tots som un, i que el fet de que nosaltres estem bé o malament fa que el grup sigui més o menys productiu, són molt importants les persones que complementen l’equip, perquè és allí on trobarem les relacions que faran que l’equip sigui fort i alegre.

Si perdem el partit no em de donar les culpes al àrbitres ni als teus companys d’equip, pensem el que podem fer per millorar, per així, quan arribi el pròxim partit poder fer-ho millor i estar més a prop o fins hi tot aconseguir la victòria. A ningú li agrada estar ni jugar amb un mal esportista. Si tenim un bon esperit esportiu i d’equip ens ho pasarem molt millor i dia rere dia veurem com aconseguim l’autosuperació. A treballar equip!

Raúl Fernández Soria
Entrenador Nacional del Cadet Preferent de l’Escola Valls Futbol