Cròniques, Equips, Infantil B — 13 abril, 2016 a les 8:51

DOLOROSA DERROTA DE L’INFANTIL B

 

INFANTIL B EVF – 0

NÀSTIC C – 4

ALINEACIÓ- Adrián, Àlex, Manel, Joel, Josep A., Roger M., Amine, Marc A., Jordi F., Jose i Oriol (titular) Aleix,  Marc R., Biel, Yasser, Iker, Samu, Enric.

S’enfrontaven aquest dissabte al Fornàs l’infantil B de l’escola al Nàstic, tercer i quart classificat respectivament. Sis punts separaven ambdós equips i els vallencs disposaven d’una gran oportunitat per marcar una clara diferència i refermar la tercera plaça a la classificació. Però no va poder ser.

El partit començava molt igualat amb domini altern de la pilota. La primera i gran clara ocasió, però, va ser per als vallencs. Després d’una gran jugada col·lectiva, per dues ocasions molt clares la pilota no entrava al fons de la xarxa. Una oportunitat que hauria pogut marcar el rumb del partit, ja que pocs instants després eren els tarragonins els que s’avançaven i posaven el 0 a 1en el marcador. Els vermells es van venir a baix i, a partir d’aleshores, domini tarragoní que abans de la mitja part marcaven el 0 a 2.

A la mitja part tocava reaccionar. Però tampoc. Els vallencs, desconeguts, no van entrar en cap moment en el partit i veien com el Nàstic marcava dos gols més i sentenciava el partit amb un clar 0 a 4. A seguir treballant.


Warning: Use of undefined constant WP_ADMIN - assumed 'WP_ADMIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/44/d385988813/htdocs/wp-content/plugins/fbconnect/fbConnectLogic.php on line 2501