Comunicats, Noticies — 4 julio, 2016 a les 22:49

Comunicat Escola Valls Futbol

Benvolguts pares,

L’escola informa que:

1- Durant el mes de juliol es passarà la quota d’Inscripció de la Temporada 2016-2017 de l’import de 30€, els que tingueu el rebut domiciliat se us carregarà en data del 10-15 de juliol i per als que paguen en efectiu recordar que heu de passar per oficines des de la data d’avui 4 de juliol del 2016 fins al 15 de juliol del 2016 en horari d’oficina de 17 a 19h.

2- A l’Assemblea General que es va celebrar el dia 28 de juny, es va aprovar que durant el mes d’agost es passi la Taxa del Patronat Municipal d’Esports de Valls amb import de 30€, també per als que teniu el rebut domiciliat del 10-15 d’agost i per als que pagueu en efectiu, des de l’1 al 15 d’agost heu de passar per oficines de 18-20h.

3- L’Escola Valls Futbol informa que, totes aquelles persones que tinguin deutes a l’escola, no es procedirà a fer fitxa ni donar baixes federatives fins que no hagin abonat l’import endeutat, tan així com no deixar iniciar la nova temporada.
4- Recordar que heu de consultar al portal del federat (www.futbol.cat) per l’estat de la revisió mèdica. Teniu present que s’ha de pagar a travès del portal i que sense la revisió mèdica el sistema no permet el pagament de la mutualitat. L’Escola Valls Futbol no podrà realitzar pagaments de mutualitats.

Per aquelles persones que no es puguin adreçar a les oficines per motius de vacances o laborals, si us plau, envieu un e-mail a info@escolavallsfutbol.cat o telefoneu al 977613256 per avisar o bé per demanar el número de compte corrent on també podreu fer l’ingrés dels imports corresponents amb el nom del nen/a i també per assabentar-vos dels horaris d’estiu a les oficines.

L’Escola Valls Futbol us desitja un bon estiu a tots i totes.

escolavalls