Aleví C, Cròniques, Equips — 5 octubre, 2016 at 11:19

MORELL 4-3 ALEVI C

ALINEACIÓ: GUILLEM, CARRASCO, IVAN, MARIO, ÈRIC, AXEL, IZAN ( MOHA, MARCEL, PAU, BERTIN )

GOLS: MARIO, IZAN, ÈRIC

ENTRENADORS: URI I SAÜL

DELEGAT: JUANJO

 

L’Alevi C va debutar aquesta temporada amb una derrota al camp del Morell; l’equip però va realitzar un bon partit amb intensitat i va ser molt igualat en tot moment, i nomès es va decidir per petits detalls. Aquest equip té molt de marge de millora i els resultats no trigaran en arribar. El primer gol va ser Èric tot fent el 0-1, però els locals van donar la volta al marcador abans de finalitzar el segon quart, 2-1. Al tercer quart Mario aconseguia el 2-2, però el Morell a pilota aturada feïa el 3-2; Izan a punt va ser de fer l’empat però a la contra els locals aconseguien el 4-2; al darrers minuts de partit Axel deixaba el 4-3 sense temps per més. Proper partit es juga al Vilar contra la Selva del camp, dissabte 9:15 h

alevi d

Comments are closed.