Aleví A, Cròniques, Equips — 16 febrero, 2017 a les 8:51

ALEVÍ “A” – CAMBRILS “A”

- Equip i categoria: Aleví “A”, Preferent Grup 4

- Resultat: Jornada 19.

Aleví “A” 1

Cambrils “A” 2

- Alineació vallenca: Martí Albiol, Hugo Marta, Iker Fortea, Maruan Benhdachi, Lluis Fernandez, Ian Angles i Chibuikem Osasenaga Adike. També van jugar: Alex Ortiz i Marc Fontova

- Entrenador: Gerard Montserrat i Marc Miravent

- Gols: 0-1 min 16, 0-2 min 29 i 1-2 min 40 Hugo Marta

 

Partidàs de l’Aleví “A” sense premi.

 

La jornada 19 visitava el vilar el cinquè classificat en aquell moment. Es preveia un partit complicat que hauríem d’esforçar-nos molt per treure alguna cosa positiva.

 

I així va ser, l’equip va competir els 60 minuts de partit però no va trobar el premi que porta buscant tota la temporada, que és la primera victòria. El partit va començar amb una ocasió molt clara del Cambrils que va tenir un u contra u contra el Martí però el davanter va xutar fora. L’equip va reaccionar molt bé gaudint de nombroses ocasions de gol, però va ser l’equip visitant que es va avançar després d’un gol de còrner. L’Aleví “A” va seguir lluitant per poder empatar el partit i s’ho va merèixer, però el Cambrils va tornar a marcar i al descans el marcador era de 0 a 2.

 

Vam sortir al tercer quart a donar-ho tot, i després de continuar tenint ocasions de gol, l’Hugo va rematar de cap en un còrner per retallar distàncies en el marcador i posar l’1 a 2. L’equip va continuar oferint un bon joc, arribant a la porteria del Cambrils, però no va tenir l’encert necessari per perforar de nou la porteria rival. El Cambrils també va tenir un parell d’ocasions de gol per distanciar-se més en el marcador, però tampoc va tenir encert.

Així doncs el partit va acabar amb l’1 a 2.

 

L’Aleví “A” va oferir una molt bona imatge, com porta fent en els últims partits, però no té aquell encert davant de porteria que tant es necessita en aquesta categoria. Llavors l’equip rival et castiga en cada error defensiu que permets i això és el que fa que no puguem tirar endavant els partits. La setmana que ve visitem el camp del Santes Creus amb l’objectiu de continuar oferint com a mínim el mateix joc que portem fent, i si pot ser aconseguir els tres punts.

alevi d