Cròniques, Equips, Prebenjamí A — 16 febrero, 2017 a les 8:59

Victòria contundent del Prebenjamí A contra el Pla (13-0)

El prebenjamí “A” va guanyar  dissabte el derbi comarcal per 13-0. El Valls no va tenir cap oposició. En la primera Volta varen guanyar ja per 0-9. Varem veure 4 gols de tres dels jugadors del Valls. Els jugadors que marcaren 4 gols foren: el davanter Nil Amat, l’extrem Àlex Fontalva i el migcampista Sergi Gómez. Cal sumar un gol també de l’extrem Pau Pros. Algun d’aquests gols foren d’alta qualitat. Rematada de cap de Sergi en un córner directe picat per el Pau. Vaselina de l’Àlex desde fora l’àrea i xut a l’escaire de Nil. El contrincant pràcticament no va trepitjar l’àrea. Segon partit consecutiu en que el Valls juga molt bé, en registres diferentes.
E.F. Valls 13 – 0 Pla Sta. María
Golejadors: Àlex (4), Nil (4), Sergi (4) i Pau.
Jugadors: Jose Antonio,Sergi, Gerard, Alex, Aleix, Izan, Nil, Xevi i Pau.

Entrenador: Pepe Puyoprebenjamí-a-2017