Aleví A, Cròniques, Equips — 21 febrero, 2017 a les 17:34

SANTES CREUS “A” 2– ALEVÍ “A” 2

- Equip i categoria: Aleví “A”, Preferent Grup 4

- Resultat: Jornada 20.

Santes Creus “A” 2

Aleví “A” 3

- Alineació vallenca: Alex Ortiz, Hugo Marta, Iker Fortea, Maruan Benhdachi, Lluis Fernandez, Ian Angles i Chibuikem Osasenaga Adike. També van jugar: Martí Albiol i Marc Fontova

- Entrenador: Gerard Montserrat i Marc Miravent

- Gols:

0-1 min 8 Hugo Marta

    1. min 19

2-1 min 48

2-2 min 54 Iker Fortea

2-3 min 55 Chibuikem .

Primera victòria de l’Aleví “A”.

Per fi, l’Aleví “A” de l’Escola Valls va tenir el seu premi que portava buscant tota la temporada. S’ha fet esperar, però ja ha arribat la primera victòria. I va ser ben merescuda.

El partit va començar amb un gol d’Hugo a la sortida d’un córner que va rematar molt bé. El partit el tenia controlat l’equip vallenc però el Santes Creus va empatar mitjançant una jugada individual del seu capità. L’equip local creava perill amb faltes de fora l’àrea, però es va trobar amb unes grans respostes d’Alex Ortiz. El partit marxava amb empat a 1 a la mitja part.

 

El tercer quart va ser molt bo per l’Aleví “A”, ja que va disposar de nombroses ocasions per avançar-se al marcador. Com per exemple el xut de Maruan des de fora l’àrea o el tir que va sortir per sobre el travesser d’Ian. El Santes Creus en cap moment va crear perill a la porteria defensada per Martí, però l’Aleví “A” va tenir la gran mala sort de fer-se un gol en propia porteria, en aquest cas d’Iker. Semblava que tornava a haver-hi mala sort com fins ara, però va ser el mateix Iker que va empatar el partit amb una gran jugada i una millor definició. I just treure de mig camp, l’equip vallenc va enllaçar dues passades molt bones, on el Marc va assistir de manera perfecte a Chibi, que va definir de vaselina davant la sortida del porter local, i va posar el 2-3 al marcador. Quedaven però 5 minuts per acabar. El partit no va tenir gaire història més i després de que l’àrbitre va afegir cinc minuts més, va pitar el final i es va consumar la primera victòria del Valls.

Ara toca descansar bé, amb un cap de setmana sense partit i la pròxima jornada ens visitarà un equip de la part de dalt de la taula classificatòria, el Sant Pere i Sant Pau.

ALEVI A