Cadet A, Cròniques, Equips — 22 febrero, 2017 a les 20:00

Cadet A 2-2 Vilanova

Alineació:
Sergi, Miró, Sogas, Joel, Pacheco, Ian, Uri, Jordi, Arnau, Chechu, Cristian ( Francisco, unax, aitor, Canela, José, Talavera )

Gols: Uri i Chechu
Delegat: Pablo
Entrenador: Saul

Dissabte el Cadet A disputava un partit complicat al Vilar; el rival un Vilanova que es juga pujar de categoría. Els locals van sortir amb intensitat i van buscar la portería rival, així van gaudir de la primera ocasió clara on Chechu desaprofita un mà a mà amb el porter. Els vallencs deixaven espais darrera i una d’aquestes el banda dreta es planta sol davant de Sergi i de bon xut creuat aconseguia fer el 0-1; el Cadet A no va baixar els braços en cap moment i va buscar l’empat, arribaria de penal transformat per Uri Gatell, 1-1; els visitants aconseguien novament ficar-se per davant amb un gol des de la frontal, 1-2. Amb aquest mercador s’arribaria a la mitja part amb la sensació que l’equip podía treure algo positiu.
A la segona part el Vilanova va baixar molt l’intensitat i ho aprofitarien el vallencs per fer-se amb el partit i on al minut 70 Chechu aconseguia fer l’empat amb un fort xut creuat amb l’esquerra, 2-2. Els darrerers minuts de matx, ocasions per els dos costats, la més clara del Vilanova i on Sergi fà una gran aturada. Finalment un puntet molt important, però el més important les sensacions del equip de cara a la segona volta.

CADET A