Cròniques, Equips, Prebenjamí A — 9 marzo, 2017 a les 9:14

Victòria del Prebenjamí A

El prebenjamí “A” va guanyar  dissabte al Base Pallaresos per 3-1. Amb aquesta victòria, el Valls els ha superat a la classificació, col•locantse en una merescuda 5ena posició a la classificació. Partit molt seriós del Valls, i ja en son uns quants així. L’equip manté rigor estructural entrelinies i les individualitats només apareixen quan son necessaries. El partit va ser dominat de principi a fi per el Valls. Els gols vallencs els varen fer el Nil, Alex i Pau. Totes les jugades foren jugades d’equip. Atacs letals coordinats per els extrems, arriban a la linea de fons i penjant la pilota al mig de l’àrea per ser rematada. Comença fer “paxoca” l’equip. Som-hi mister, hem de mantenir aquesta 5ena posició a final de temporada, ja que els quatre primers llocs ja estan massa lluny. En aquest partit el jugador més destacat va ser el defensa Aleix Barrios.
E.F. Valls 3 – 1 Base Pallaresos
Golejadors: Àlex, Nil i Pau.
Jugadors: Magí,Sergi, Gerard, Alex, Aleix, Izant, Nil, Ilai, Xevi i Pau.

Entrenador: Pepe Puyo

PREBENJAMI A