Aleví A, Cròniques, Equips — 22 marzo, 2017 a les 21:03

ALEVÍ “A” 3–4 TORREFORTA “A”

Aleví “A”, Preferent Grup 4

Jornada 23.

Aleví “A” 3

Torreforta “A” 4

- Alineació vallenca: Martí Albiol, Hugo Marta, Iker Fortea, Maruan Benhdachi, Lluis

Fernandez, Alex Neff i Marc Fontova. També van jugar: Alex Ortiz, Ian Angles, Eric Medina i

Chibuikem Osasenaga Adike.

- Entrenador: Gerard Montserrat i Marc Miravent

- Gols:

0-1 min 10

1-1 min 13 Marc Fontova

1-2 min 14

1-3 min 15

2-3 min 25 Iker Fortea

2-4 min 36

3-4 min 44 Marc Fontova

Derrota per la mínima de l’Aleví “A”.

L’Aleví “A” va desaprofitar una oportunitat per seguir amb la ratxa de bon joc i de resultats davant del Torreforta. El partit va començar molt malament, amb un mal primer quart on es va jugar sense la intensitat necessària per afrontar un partir de la categoria preferent i tot hi empatar el partit gràcies a una molt bona passada de l’Hugo i una excel·lent rematada del Marc, el conjunt visitant feia dos gols seguits a les acaballes i marxàvem amb 1-3 al final del primer quart.

Després l’Aleví “A” va millorar, i va aconseguir retallar distàncies i posar el 2-3 amb un cop de cap de l’Iker després d’una sortida de córner. Apunt va estar el mateix Iker de fer l’empat, però un altre remat d’un córner va tocar el travesser i va sortir fora. A la mitja part s’arribava amb un ajustat 2 a 3.

El tercer quart el conjunt local va intentar posar en problemes al Torreforta, però va ser l’equip visitant que va marxar el 2 a 4. Però abans d’acabar aquest quart, el Marc després d’una bona passada del Chibi, va batre el porter visitant i va pujar el 3 a 4 al marcador. L’últim quart va començar amb una excel·lent oportunitat del Chibi, però quan estava davant el porter va relliscar i no va poder impactar la pilota. Es va seguir intentant, però el marcador no es va moure més.

La pròxima jugada l’Aleví “A” visita el camp del Astorga, una altre oportunitat per tornar al bon joc i continuar el camí per l’aprenentatge i perquè no, aconseguir els 3 punts.

ALEVI A