Cròniques, Equips, Prebenjamí A — 30 marzo, 2017 a les 9:30

Victòria del Prebenjamí A a Torredembarra per 1-6

El prebenjamí “A” va guanyar  dissabte per 1-6 al camp del Torredembarra. Amb aquesta victòria el supera a la classificació, posant-se cinquè a la taula classificatòria. Fou un partit en que el Valls fou el clar dominador del partit. El Valls potencià el joc perpendicular per volcar-se a l’àrea rival. La pressió asfixiava el rival. En defensa tingueren el control del partit, no comenten cap error. Com ens té acostumat el Valls, en els partits amb rivals directes o de major potencial, es quan juga els millors partits de la temporada amb diferència. Destacar en global tot l’equip en totes les seves linies.

Difícilment poden lluitar per la quarta posició, però seria molt important mantenir aquesta cinquena posició, d’aquí al final de la competició. Nois molt bon partit!!

Torredembarra 1 – E.F. Valls 6

Golejadors: Nil (3), Àlex (2) i Illai.

Jugadors: Magí,Sergi, Gerard, Alex, Aleix, Izan, Alex, Nil, Xevi i Pau.

Entrenador: Pepe Puyo

PREBENJAMI A