Aleví A, Cròniques, Equips — 26 abril, 2017 a les 12:45

ALEVÍ “A” – AMPOSTA “A”

 

- Equip i categoria: Aleví “A”, Preferent Grup 4

- Resultat: Jornada 27.

Aleví “A” 3

Amposta “A” 3

- Alineació vallenca: Martí Albiol, Hugo Marta, Iker Fortea, Maruan Benhdach, Eric Medina, Lluis Fernandez i Chibuikem Osasenaga Adike. També van jugar: Alex Ortiz, Ian Angles, Alex Neff i Marc Fontova.

- Entrenador: Gerard Montserrat i Marc Miravent

- Gols:

0-1 min 7

0-2 min 12

1-2 min 40 Chibi

2-2 min 45 Eric Medina

3-2 min 48 Ian Angles

3-3 min 49

Un empat que té sabor a poc.

L’Aleví “A” va jugar un dels millors partits de la temporada davant d’un gran equip com l’Amposta. El partit va començar molt bé ja que els locals van tenir bones oportunitats en els primers minuts de partit per fer més d’un gol, però no ho van aprofitar. En canvi, l’Amposta va fer dos gols abans que acabés el primer quart i el marcador reflexava un injust 0 a 2. El segon quart l’Amposta es va trobar més còmode, dominant el control de la pilota, però sense gaudir d’oportunitats clares de gol i l’Aleví “A” esperava al tenir algun contraatac. Al final del segon quart l’equip local va aconseguir anivellar el joc mostrat per l’Amposta i va tenir alguna arribada per fer gol. A la mitja part el marcador era de 0 a 2.

El tercer quart començava com va començar el partit. L’Aleví “A” realitzava bones jugadores però no tenia sort de cara a porteria, però van arribar 8 minuts màgics. Primer el Chibi es va aprofitar d’un rebot dins l’àrea per fer gol, després l’Eric va creuar la pilota molt bé davant el porter i després l’Ian va definir davant el porter visitant de manera excepcional després d’una jugada col·lectiva. El marcador era de 3 a 2- Però com acostuma a passar molt aquesta temporada, l’alegria va durar molt poc perquè l’Amposta va empatar a 3 al cap d’un minut.

L’últim quart van haver oportunitats per els dos equips per fer gol però el marcador ja no es va moure.

Bon joc, bona actitud, moltes ocasions per part de l’Aleví “A” però la manca de gol l’està fent perdre punts importants en aquest tram de lliga. La pròxima jornada visitem el camp de la Canonja amb l’objectiu de seguir la mateixa línia d’aquesta segona volta.

 

ALEVI A