Aleví B, Cròniques, Equips — 26 abril, 2017 a les 12:42

Aleví B 5 – 3 Borges del Camp

EVF

L’ Aleví B de l’EVF, torna a trobar-se amb la victòria després de vàries setmanes sense sumar. Rebien les Borges del Camp, un equip molt superior en el partit de la primera volta i on calia fer les molt bé per a poder endur-se el premi.

Partit de tu a tu, amb transicions molt ràpides i joc més eficaç que bonic. Tot i el gol matiner dels visitants, els de casa van saber capgirar el marcador i posar-se per davant durant tot el partit. Joc seriós i amb ofici dels vallencs, molt ben posicionats defensivament, impossibilitant el joc interior i les passades entre línies, robant i connectant ràpidament amb les posicions d’atac per tal de crear situacions de gol amb la sort d’aprofitar-les.

Entrem en la fase definitiva de la competició, amb els 5 últims partits per davant, on es preveu que s’hauran de sumar almenys, 6 punts,  per tal d’assolir l’objectiu de la temporada.

ALEVI B