Benjamí B, Cròniques, Equips — 26 abril, 2017 a les 12:40

Benjamí B 2 – 2 Pallaresos

 

Escola Valls Futbol “Agrobotiga” – 2

Pallaresos – 2

Jugadors: Eric, Isaac, Roger, Aleix, Carles, Joel, Josep, Rayan, Ian

Gols: Rayan i Joel

El passat dissabte els vallencs tornaven a jugar un partit de lliga després de l’aturada per setmana santa.

El partit va ser emocionant des del primer minut, els dos equips és van desplegar bé pel terreny de joc. Tots dos equips volien la victòria, però els vallencs van ser superiors les dues primeres parts però tot i així es va arribar al descans amb 1-1. El resultat era injust però els erros davant porteria van penalitzar molt al equip.

A la represa els Pallaresos van sortir més fort, tot i així els vallencs és van defensar i van poder aguantar el resultat. Finalment, a l’última part els de valls van apretar i van aconseguir empatar, però malauradament els Pallaresos van empatar de nou.

 

BENJAMI B