Cròniques, Equips, Infantil E — 26 abril, 2017 a les 12:41

Infantil E 1 – 5 Gimnàstic de Tarragona

 

Alineació: Sergi, Bey, Dani, Víctor, Genís, Gerard, Héctor, Pol, Marc V, Arnau i Marc M.

Entrenadors: Pol Dalmau i Francesc Gómez

Gols: Arnau Garcia

 

Penúltim partit de la temporada que començava amb una primera part marcada pel constant atac a les dos àreas. Els Tarragonins van ser però els primers ha adelantar-se fruit d’una jugada per banda. Ràpidament empatarien els vallencs amb una centrada lateral que arnau acabaria per damunt del porter. 5 minuts després el Nàstic es tornaria a posar per davant amb un gol de córner i se’n anirien a la mitja part amb el 2 a 1.

 

La segona part durà vint-i-cinc minuts pels Vallencs que va saber aguantar els atacs del Nàstic però no van saber aprofitar les seves ocasions per empatar fins que al 57 un altre gol de córner feia baixar en picat la moral dels Vallencs. 

 

A partir d’aquí una pèrdua al mig del camp i un altre gol de córner posarien el final 5 a 1 al marcador. Un marcador que no reflexa la feina feta pels Vallencs que malgrat això poden estar contents pel treball aconseguit.

INFANTIL E