Historia

Antecedents i fundació

Antecedents i fundació

Era un mes de Juny de 1993 quan els pares que tenien els fills inscrits a l’Escola de Futbol van ser convocats a una Assemblea General de la Unió Esportiva de Valls (UEV).

Fins aleshores l’Escola de Futbol  pertanyia a la UEV i el seu President anunciava continuar al davant un any més, a no ser, que alguns dels pares es decidissin a portar la gestió ells mateixos.

Com a resultat d’aquesta reunió sortí un grup de pares amb la missió de portar la gestió de l’escola de futbol  i així la temporada 1993-1994 es funcionà vinculat a l´UEV.

Es creà una Junta gestora i el primer president fou en Anton Vallvey.

El president de l’Escola Futbol Valls  va explicar que «en l’Escola Futbol Valls hi ha uns 70 alumnes, que estan distribuïts entre  els equips benjamí A i B, aleví, infantil i cadet».

L’objectiu que es va plantejar era el de formar esportivament els jugadors, sense descartar la possibilitat de formar-los com a persones.

La consolidació

Pels voltants de Novembre 1994, l’Escola es va inscriure a la Federació Catalana de Futbol i amb el nom de Escola de Futbol Valls – Alt Camp (EFV).

La definició de l´EFV, era el d’una escola no selectiva en la que hi tenia cabuda tothom i també amb una vocació competitiva.

Una escola que a més de formar als seus alumnes – jugadors – com a bons futbolistes, volia assolir una formació esportiva i humana orientada en seguir una disciplina i treball en equip.

Albert Viñas fou el primer coordinador de l’Escola.

En les temporades següents es va anar consolidant l’estructura de l’Escola amb una tendència a l’alça pel que fa al número de jugadors.

També es varen iniciar els torneigs locals de futbol Ciutat de Valls on la participació de l’Escola fou destacada.

Del 1998 fins el 2002

La temporada 1998-99 hi hagué un canvi important ja que l’empresa Tot Joc proposa un projecte per continuar amb el de l’Escola Valls Futbol i es va nomenar una nova Junta gestora que sota la presidència d’en Gabriel Batalla, amb Fernando Olivenza com a sots-president i amb la incorporació de Joan Anton Barrachina com a tresorer va tenir una durada d’un any. La Direcció Tècnica fou encapçalada per Sergi Queralt. La temporada 1999-2000 es decideix gestionar un altre cop l’Escola per part de la Junta i la Direcció Tècnica que continua sent dirigida per Sergi.

El setembre del 2002 agafa la presidència el Sr. Fernando Olivenza. Es crea una nova distribució dins l’Equip Tècnic formant-se les Coordinacions per etapes. Entra a formar part de l’Equip tècnic el Sr. Miquel López qui conjuntament amb el Sergi Queralt formen la cúpula del cos tècnic de l’Escola. Es crea també durant aquesta temporada la Secretaria de Escola a càrrec del Sr. Jordi Balagaró. 

Del 2002 fins Juny 2006

El juny del 2003 hi ha noves eleccions quedant la Junta formada pels Srs:

President: Fernando Olivenza
Sots-President i Tresorer: Joan Anton Barrachina.
Vocals Seccions: Manel March, Manel Campano, Antoni Merino i Javier Pérez.

La direcció tècnica de l’escola continua sent dirigida pel Sr. Sergi Queralt creant-se una sots direcció tècnica dirigida pel Sr. Albert Martínez.

A partir de la temporada 2003 es liderat conjuntament amb la UE Valls el projecte de nova construcció i adaptació al Vilar d’un camp de Futbol de gespa artificial.

Es porta el projecte conjuntament amb  nou equip de govern de ‘Ajuntament qui l’accepta de bon grat creant-se l’anomenat Projecte Valls-Futbol i que te com a objectiu la unificació de totes les Entitats que practiquen el Futbol a la nostra ciutat a fi d’enfortir, organitzar i garantir la bona continuïtat d’aquest esport a la nostra ciutat. Les Entitats que signen l’acord són l’Escola, la UE Valls, l‘agrupació de Veterans de Futbol de Valls i l’agrupació de Veterans de Futbol del Fornàs.
El Juliol del 2005 s’incorpora a Valls-Futbol l’altre equip de futbol de la  ciutat, el Valls Atlètic.

A l’octubre del 2005 s’inauguren les noves instal·lacions quedant una escola unificada a Valls amb un total de 300 alumnes i un cos tècnic i plantilla  format per un organigrama de  20 persones.

La temporada 2005-06 ha permès que els diferents equips de l’Escola hagin pogut ja gaudir d’aquestes noves instal·lacions i els equips en cadascuna de les categories han lluitat en aconseguir les seves fites.

El  Juny del 2006 es fa realitat aquesta plana web que ajuda a explicar i compartir el que passa en la pròpia Escola a tots els seus participants i els que s’hi poden inscriure. En aquestes mateixes dades es va celebrar l’Assemblea General i la  constitució de la nova Junta Directiva quedant formada per:

President: Jordi Bigorra Vives
Secretari: Jordi Balagueró Andreu
Adjunt secretari: Tonyin Romero Gracia
Tresorer: Manel Ordoño
Vocals: Manel Campano Rondón, Manel March Romeo, Antoni Merino Muñoz, Xavier Pérez López, Alberto Antonio, Elvira Cunillera.

Directors esportius: Sergi Queralt Blasi, Albert Martínez Isern.

Del 2006 fins al Desembre 2009.

Presentacio Equips temporada 2006-07

La Presentacio de tots els equips de la Temporada 2006-07 fou el dia 12 d’Octubre del 2006 amb la presencia de tots els jugadors, entrenadors, pares i mares. En l’estadi del Vilar s’hi aplegaren mes de 800 persones i va ser una festa del futbol base vallenc. El 21 equips oficials varen desfilar un a un davant de tots els assistents.
En representació del consistori municipal va assistir la regidora d’Esports, la Sr. Carme Mansilla qui amb el President de l’Escola, Sr. Jordi Bigorra feren els parlaments al final de l’acte. El President destacà que varis equips de l’Escola van pujar de categoria en la temporada passada (l’aleví a Divisió d’Honor i el Cadet a Preferent) i d’altres en van estar molt a la vora.

Balanç final de Temporada 2006/07

Els 21 equips de l’Escola fan fer una destacable temporada i sobretot es mostra de nou que el Futbol 7 de l’Escola es el millor de tota la província de Tarragona on des de Pre-benjamins fins a alevins els equips lideren les seves competicions.
L’estiu del 2007 es moment de fer balanç de la temporada. I en la tradicional Nit de l’Esport que organitza el Patronat es fa un reconeixement al Director Esportiu de l’Escola, en Sergi Queralt, per la seva trajectòria dins de la formació de futbol base.

L’Escola VALLS Futbol reconeguda entre els 25 primeres de Catalunya.

La FCF va fer publica unes valoracions sobre el nivell de les distintes Escoles de Futbol de Catalunya. La de Valls fou classificada entre els primeres 25 de Catalunya degut primer al gran nombre de practicants i sobretot pel nivell futbolístic que mante en les categories que competeix.

La web oficial de l’Escola Valls Futbol es posa en marxa

Mitjançant la col·laboració de molta gent es recull informació i s’estructura be el contingut de la web oficial de l’Escola que serà el lloc per mostrar els resultats i classificacions dels equips i compartit els fets mes rellevants del dia a dia de l’Escola. Es posa en marxa la temporada 2006/07.

El full de ruta pel 2007-2010 es desenvolupa per marcar el futur imminent de l’Escola. 

Els objectius es desgranen en tres eixos principals: Esportius, Socials i Generals de funcionalment de l’Escola. Durant aquesta temporada es va treballar per donar a conèixer les necessitats de l’Escola. La millora de les instal·lacions i de nous camps de futbol en foren l’eix vertebral.:

Objectius Esportius

– Consolidar-se en ser una Escola de Futbol puntera a la nostra ciutat i província.
– Adaptar l’estructura de l’Escola al creixent interès social.
– Consolidació dels equips en la Categoria Preferent.
– Donar continuïtat dels jugadors al projecte i entitats de VALLS FUTBOL.
– Entrenadors i preparadors. Reforçar l’Escola amb els millors entrenadors.
– Augmentar la promoció dels nostres Jugadors cap a les categories superiors locals.

Objectius Generals Escola

– Trobar els recursos per augmentar el nivell i qualitat de l’Escola.
– Sol·licitar la millora de les instal·lacions del Vilar i El Fornàs: instal·lació de gespa artificial al Camp annex i d’El Fornàs, millora dels vestidors i millora de les oficines.
– Participar a la consecució dels objectius del Projecte Valls Futbol contribuint des de la seva redefinició fins a la seva execució.

Objectius Socials

– Suport pares i mares per millorar el projecte engegat a l’Escola. Buscar els relleus de forma planificada per la seva continuïtat.
– Engegar activitats en paral·lel al programa esportiu.
– Establir una disciplina entre els jugadors i entrenadors per la conservació de les instal·lacions.

Presentació Equips temporada 2007-08

La nova temporada es posa en marxa amb un torneig de categoria cadets “Citat de Valls” amb la participació del FC Barcelona, Gimnàstic de Tarragona i l’Escola el dia 16 de Setembre de 2007. La victòria final fou pel Barça.

 

I la tradicional Presentació de tots els equips de la Temporada 2007-08 fou també el dia del Pilar, 12 d’Octubre del 2007. El total d’equips oficials va ser de 22 i un total de 348 jugadors i jugadores.

21 Desembre 2007 – El Consell General de l’Esport Català publica el nou nom social del Club Escola VALLS Futbol

Presentacio Equips temporada 2008-09

En una tarda plujosa del 18 Octubre 2008 es va fer de nou la presentació de tots els equips de l’Escola. El President de l’Escola, en Jordi Bigorra va fer el discurs de benvinguda a tots els nois i noies a l’Escola i sobretot demanar a l’Ajuntament la millora de les instal·lacions :
“Com a President i en nom l’Escola Valls Futbol benvinguts a la presentació dels tots els nostres equips per aquesta Temporada 2007-08.
Voldríem agrair la dedicació i esforç de tot l’equip tècnic d’entrenadors i sobretot de la col·laboració de totes les mares i pares. Us animem per continuar així en aquesta temporada que tots just acabem de començar.
Ens estem consolidant com una Escola de Futbol puntera a la nostra comarca i província però sabem que hem de millorar en molts aspectes tant estructurals com de funcionament. Amb tot això, estic mes que convençut que farem que la nostra Escola sigui per tots els nostres jugadors i jugadores una Escola de Qualitat. I es clar necessitem també la vostra ajuda.
Sr. Alcalde Albert Batet, en primer lloc moltes gràcies per estar aquí entre nosaltres. I també a la Sra. Judit Fabregas, Regidora de Cultura i Esports.
Sr. Alcalde, sabem que les inquietuds del poble són moltes i és clar ens agradaria que parés atenció a algunes de les nostres, les que cada dia tots els que estem aquí en aquestes instal·lacions veiem com a necessàries. Necessitem la millora de les instal·lacions del Vilar i El Fornas: instal·lació de gespa artificial al Camp annex i sobre tot millora dels vestidors. Agrairem que es tinguin en compte i puguin ser-ne realitat ben aviat.
A tots vosaltres, familiars i amics, patrocinadors i col·laboradors de l’Escola Valls Futbol.”

Juliol 2009 – La Junta de L’Escola es renova

President: Jordi Bigorra
Vicepresident 1er – Area Econòmica: Manel Ordoño
Vicepresident 2on – Gestió Social: Jose L. Rodriguez
Vicepresident 3er – Promoció Escola: Miquel Gago
Vocal 1 – Esportiu/Delegats: Josep Mª Lluch
Vocal 2 – Premsa i Comunicació: Josep Mª Dalmau
Vocal 3 – Femení: Pere Navarro
Vocal 4 – Gestió suport escola: Rafel Fores
Secretaria: Elvira Cunillera
Secretari Adjunt: Ramon Trilla
Director Esportiu: Sergi Queralt
Coordinador Adjunt: Albert Martinez

Roger Figueres fitxa pel FC Barcelona

L’estiu del 2009 va donar-nos una bona noticia ja que el jove jugador del equip Infantil Preferent de l’Escola era fitxat pel FC Barcelona. Des de ben petit en Roger havia estat amb l’Escola i desprès d’un any de seguir-lo molt prop el FC Barcelona el va demanar pel seu equip Infantil Preferent.


 

 

L’Himne oficial de l’Escola

L’Escola disposa de seu himne des del Juny del 2009. Va estar compost pel jove vallenc Alberto Perez i se’n va fer la presentació oficial en la darrera Festa Fi de Temporada. Amb un ritme molt dinàmic l’himne esta pensat perquè sigui un símbol amb el que tothom s’hi pugui identificar.

Gràcies a l’Escola VALLS Futbol l’acord de l’afiliació amb la UEValls va ser possible per la Temporada 2009/10

Aquest fou un acord de mínims i gracies a l’Escola es va aconseguir. El seu objectiu era treballar en:
1. L’objectiu és fer promocionar jugadors de l’Escola perquè puguin ajudar al projecte esportiu de la UE Valls. L’escola i la UE Valls estableixen una afiliació per la temporada 2009-10 encarada a aquest fi i emmarcada dins de l’acord Valls Futbol.
2. Es definirà un pla per la pre-temporada entre l’Amateur de l’Escola i la UE Valls.
3. La direcció tècnica d’aquesta afiliació està liderada per part de l’Escola.
4. Cooperació social. Se sol·liciten un número de 30 entrades per a pares i mares de jugadors de l’Escola per presenciar els partits de la UE Valls.
5. Acords econòmics. La UE Valls abonarà una quantitat de 3000 euros per la temporada 2009-10.

Presentacio Equips temporada 2009-10

Com es ja tradició de cada any, el 12 d’octubre 2009 va ser la data escollida per fer la Presentació dels equips de la nova temporada. Des den bon matí ja es respirava l’ambient festiu amb diversos partits, com els dels Infantils i tot seguit els més menuts, en categoria Babies, Prebenjami i Benjami.
Durant tot el matí es va poder esmorzar coca amb xocolata i es va poder admirar la música i animació africana per part del company Abdul i la seva colla. A partir del migdia va tenir lloc l’acte més esperat per tothom, la Gran Desfilada dels 24 equips.

Al finalitzar, va ser el torn dels Parlaments, que van anar a càrrec del Director Tècnic de l’EVF Sergi Queralt, del Delegat Territorial de la FCF, del President de l’EVF, en Jordi Bigorra, i de l’Alcalde de Valls, el sr. Albert Batet.

Gener 2010 – gener 2011

El President de l’Escola demana més ajudes al màxim representant sectorial d’Esports

Dijous 18 de Març hi ha haver una trobada del Futbol provincial amb el President de l’àrea sectorial esportiva de CiU presidida pel Sr. Josep Maldonado i de la responsable de la Federació de Tarragona, la Sra. Maribel Rubio.

El nostre President de l’Escola junt amb unes quaranta persones de la majoria d’entitats de Tarragona han compartit les necessitats immediates que avui tenen totes elles. En Jordi Bigorra ha compartit amb el Sr Maldonado la necessitat de la millora de les instal·lacions, dels ajuts econòmics i sobre tot al Futbol Base i una menció especial ha estat el que també es necessari ajudar mes al futbol Femení.

Des del passat mes de gener, la sectorial d’Activitat Física i Esports de Convergència Democràtica de Catalunya a Tarragona, adopta nous reptes, i per aquest motiu s’han adreçat a totes les entitats de Futbol base i Clubs de Futbol. L’equip de persones que la composa estan distribuïdes per les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès. La primera fita important es el poder copsar quina és l’actual relació amb la Conselleria d’Esports de la Generalitat i/o els seus representants a Tarragona, i també conèixer de primera mà quines són les necessitats i inquietuds d’aquestes entitats. Aquesta trobada al Port Nàutic de Tarragona ha estat un molt bon primer contacte.

El Cadet A guanya la lliga i jugarà a Preferent

L’equip culmina amb el primer lloc a la classificació i l’ascens a Preferent una temporada inoblidable, on l’equip, que sota la batuta de Raúl Fernández i David Silva, han realitzat un magnífic treball que els ha portat a assolir els èxits que, sense dubte, són un gran premi tant pel conjunt com per l’Escola Valls Futbol.

 

 

 

Josep Mª Dalmau, nou president de l’EVF

Dilluns dia 28 a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de Casa Caritat es va celebrar l’Assamblea General, on es van tractar diversos punts, entre els quals hi havia el canvi de Junta després de quatre anys amb Jordi Bigorra al capdavant.

Jordi Bigorra va fer balanç de tal i com havia anat la temporada en diversos aspectes mostrant la bona salut de l’Escola.

Per altra banda Sergi Queralt va fer el balanç esportiu dels 23 equips de l’Escola.

Després de l’Assamblea,es va fer el relleu de president. Jordi Bigorra deixa de ser president de l’Escola despres de 4 anys i Josep Mª Dalmau es proclamat com a nou president.

El David Silva “Peque”, fitxa pel PSV Eindhoven

El vallenc David Silva de 17 anys marxa a jugar al juvenil del PSV Eindoven. Després de la seva tasca com a jugador de l’Escola Valls Futbol i una temporada al Reus Deportiu, el David provarà sort a terres holandeses.
Després de gairebé tota la seva vida a l’Escola Valls Futbol, on va començar amb 5 anys, la temporada passada va passar a jugar al Reus. Josep Maria París, el seu representant, que coneixiael jugador i les seves qualitats va veure que Silva estava capacitat per fer un salt de qualitat i jugar en un equip important.
El PSV va donar la oportunitat perquè el David fes unes proves a Holanda. Va estar una setmana fent proves, després de Setmana Santa, i des del primer dia va cridar l’atenció del club holandès. Així, després de què el migcampista vallenc creés una molt bona sensació al PSV, mica en mica es va anar perfilant el seu fitxatge.
D’aquesta manera, Silva jugarà a un nivell que fins ara no havia jugat, enfrontant-se amb equips de gran nivell, superiors al que havia jugat amb l’Escola de Valls Futbol i Reus Deportiu.

L’Escola organitza un Gran Torneig per les Festes Decennals

Els esports seran protagonistes destacats de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls. La Comissió d’Esports de les Decennals, amb la participació directa de les entitats esportives de la ciutat, han previst un ampli programa que inclou un total de 22 activitats durant la pràctica totalitat de les festes que se celebraran a Valls entre el 28 de gener i el 6 de febrer de 2011. El programa inclou un àmplia varietat de propostes populars pensades per a totes les franges d’edat i una gran diversitat de modalitats esportives. Per les Decennals, 13 esports s’hi donaran cita, des del rugby fins als escacs, passant pel bàsquet, el futbol, el patinatge, el ciclisme o la petanca, entre d’altres.

L’Escola Valls Futbol organitza un Torneig Aleví, amb la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, CF Vilareal, UE Lleida i Girona CF.

Gener 2011-actualitat

L’Aleví A campió de 1ª Divisió provincial i semifinalista al Campionat de Catalunya

La temporada 2010/11 es va acabar amb la consecució del Campionat de Lliga de 1ª Divisió per l’Aleví A, realitzant la millor temporada de la història per un equip d’aquesta categoria a l’Escola.

L’equip va finalitzar el campionat amb 96 punts de 104 possibles, havent guanyat en 23 de les 26 jornades disputades.

El fet de guanyar la lliga va donar dret a l’equip a disputar el Campionat de Catalunya, on als quarts de final van derrotar a la Gramanet al Vilar. En semifinals es van haver de desplaçar a Barcelona per jugar al camp del Sant Gabriel, on ja no van poder fer res contra un rival molt superior.

 

Així doncs, l’Escola Valls Futbol va arribar a estar entre els 4 primers de Catalunya, només per darrera de Barça, Espanyol i Sant Gabriel, per primera vegada a la seva història.

L’Escola tindrà Futbol Femení amb tres equips: 2ª Nacional, 2ª Catalana i Futbol 7

 L’Escola Valls Futbol ha fet un pas endavant en el futbol femení i ha passat a ser el màxim referent de tota la demarcació de Tarragona gràcies a l’acord que es va arribar al mes de juliol, entre el Gimnàstic de Tarragona i la nostra Escola.

El conveni entre els dos clubs –que es pot catalogar d’històric- va acordar que l’Escola Valls Futbol agafés la plaça de Nacional que el femení del Gimnàstic de Tarragona va refusar per temes econòmics. Amb aquest acord entre l’Escola i el Nàstic les dues entitats s’asseguraven la continuïtat de l’equip d’èlit del futbol femení, que a partir d’aquesta temporada s’està gestionant per part de la nostra entitat. D’aquesta manera, els grana i els de l’Alt Camp mantenim un equip femení d’elit a la Segona Divisió Nacional, una per sota de la màxima categoria estatal, la Primera Divisió.

Aquest acord entre les dues entitats es va signar per 4 anys.

L’equip ara es diu  Nàstic EVF (Escola Valls Futbol), però la gestió d’aquest equip s’ha traslladat a Valls, on l’equip s’entrena i disputa els seus partits. L’Escola Valls Futbol ha tingut l’avantatge de trobar-se l’equip pràcticament tot fet, i és que l’acord manté entre altres termes que el tècnic sigui Ivet Martínez, que ja va entrenar la passada temporada 2010-2011 l’equip a Superlliga, categoria que van perdre. A més, es manté el gran bloc de jugadores que van formar part del conjunt de Superlliga, en el qual hi ha jugadores de la comarca de l’Alt Camp a la plantilla com Mariona Moreno de Vilabella, Laura Navarro de Picamoixons o Marta Muriana de la Riba i segona capitana de l’equip. També es troba Marina Cañón, que ja va jugar a l’Escola Valls Futbol fa dues temporades. D’altra banda, l’equip ha fet incorporacions importants amb jugadores de nivell, com la Marta Liria “Lilo”, davantera que va militar al FC Barcelona de Superlliga les darreres tres temporades.

Així doncs, l’Escola té l’equip femení de més categoria de la demarcació de Tarragona. És per això que l’Escola Valls Futbol ha aprofitat aquesta oportunitat per encara apostar més pel futbol femení, cosa que ha fet els darrers anys. Així l’Escola, també té un equip de futbol-11 a 2a Catalana i un altre de Futbol 7, per tal de potenciar el futbol base.

 

Presentació equips 2011/12

El 12 d’ocubre, com ja és tradicional, l’Escola va celebrar la Festa de Presentació de tots els equips de la nova temporada que acabem de començar.

 

 

 

 

Durant el matí, es van portar a terme diverses activitats, com ara partits amistosos entre els equips de l’EVF (babies, prebenjamins, benjamins i fèmines)
I també partits contra el FC Barcelona, on el nostres equips Benjami A i Aleví A, a banda de gaudir de l’experiència,  van tenir una molt bona actuació.

A continuació va tenir lloc la Desfilada de presentació, on els 450 jugadors/es dels 31 equips que aquesta temporada formen l’Escola, van ser anomenats per megafonia i ovacionats per la gran assistència de públic que va omplir la grada del Vilar.

Tot seguit va ser el moment dels parlaments, on el President de l’Escola, en Josep Mª Dalmau, es va adreçar a tots els presents. La Secretària General de l’Esport, la senyora Gemma Solé, també va tenir unes paraules.Per part de l’Ajuntament, la Regidora de Joventut Bàrbara Flores, el Regidor d’Esports Manel Odina i l’Alcalde Albert  Batet, van ser presents a la Festa.

Per part de la FCF hi van assistir el directiu Jaume Plassa i el Delegat Territorial Josep Vives.

 

Durant tot el matí hi ha haver inflables i es portar a terme la venda del reportatge fotogràfic, venda de cromos àlbum Escola i venda de productes de merchandising.

Tots els jugadors/es van tenir un esmorzar de coca amb xocolata.


 

 

 

L’Escola estrena nova pàgina web

L’Escola Valls Futbol estrena nova pàgina web al principi de la nova temporada. Aquest nou portal, totalment diferent pel que fa al disseny de la pàgina anterior, destaca per la seva accesibiltat pel que fa a les dades de cada un dels 31 equips de l’Escola.
Es tracta d’una pàgina molt més dinàmica i adaptada al temps actual, on es poden consultar totes les dades corresponents als equips i als seus respectius campionats (calendaris, horaris, resultats, classificacions, etc)

La web es basa en els cinc apartats més importants:

Cròniques: que ocupa la major part de la plana principal, on es poden llegir les cròniques dels partits disputats el cap de setmana.

Noticies: on es poden conèixer les últimes novetats i fets que són de l’interés dels usuaris.

Activitats: aqui es poden consultar totes aquelles activitats que es duen a terme a l’Escola, com ara la presentació, activitats nadalenques, sortides, dinars d’equip, etc

Comunicats: en aquest apartat es podran veure totes aquelles notificacions que l’Escola vulgui fer saber, com ara, celebracions d’Assamblees, reunions, venda de loteria de Nadal, etc.

Resultats: Taula amb els resultats dels 31 equips, els quals ja es podran conèixer des del mateix dia del partit i des d’on, mitjançant un enllaç, es podrà accedir a la crònica des del moment en que estigui disponible.

Pel que fa als continguts fixes, hi trobem, entre altres, la secció Projecte Esportiu, on s’explica, tota la informació corresponent a cada categoria.
A la secció Equips, trobem la fotografia oficial de cada un dels 31 equips, amb els noms de tota la plantilla, sponsor, les seves cròniques, les dades de la FCF i el resultat de l’últim partit disputat.
Per tant, des d’un mateix lloc es pot consultar tota la informació corresponent a un equip.

A més, l’Escola disposa d’una pàgina de facebook, i un compte de Twitter, on també s’informa diàriament de tota la actualitat de l’EVF.